O nama Kontaktirajte nas Reference     English Deutsch
Mandicor
Novo naselje "Kalamiri"
STAMBENO - POSLOVNA ZGRADA Dugo selo - Centar I
Upravo dovršeno naselje "Novi dvori"

Ako još niste riješili svoje stambeno pitanje, čeka vas velik ali zanimljiv posao. Mali je broj onih koji se odlučuju graditi sami, pa vam preostaje izabrati dom među stotinama graditelja koji se svakodnevno nude.U šumi propisa i papira koje je potrebno pregledati i sakupiti, ponekad se krije i poneka zamka koja nevještom oku može promaknuti, pa izbor destinacije za život zaista nije lak. A u svakom od nas skrivena je ista želja: živjeti bolje, drukčije, modernije, živjeti dostojno...

Moguće je kupiti kuću koja je opremljena visokim standardima: kuhinjom prema mjeri, ugrađenim ormarima i kupaonicama, sustavom grijanja i hlađenja zrakom koji omogućuje jednaku zagrijanost u svakoj prostoriji. Takva gradnja - zbog odličnih izolacijskih materijala omogućava veliku uštedu energije, i do 30% u odnosu na klasičnu. Sve kuće imaju po dvije kupaonice, opremljene su kuhinjskim elementima , ugradbenim ormarima , osiguran priključak na gradski plin, a u prekrasne velike dnevne sobe moguće je ugraditi i originalne kanadske kamine te sustav središnjeg usisavanja prašine.

Kupac može u izložbenom salonu odabrati materijale koji se ugrađuju u njegovu kuću ili stan. Izložena je široka paleta prvoklasnih materijala, a sve završne radove izvodi jedino prodavatelj. Čelična konstrukcija objekata izrađuje se iz materijala uveženih iz Kanade.

Već na prvi pogled izgrađeno stambeno naselje «Novi Dvori» se razlikuje od tipskih naselja u Hrvatskoj jer objedinjuje uređenost života kako u vlastitom domu tako i ispred kuće, na ulici ili ispred omiljenog caffea.

Ador d.o.o. - Internet & Multimedia